BU NASIL BİR RESMİ GEÇİTTİR? BU NASIL BİR TRAJEDİDİR?

Posted by agzı bozuk düşmanı Etiketler:

 Avcının 'vahşet' geçişi

Edirne'nin kurtuluş törenlerine katılan 'Avcılar', vurdukları hayvanların leşlerini resmi geçitte sergiledi. Protokol selam durdu, çocuklar seyretti
EDİRNE'NİN kurtuluş törenlerine, avcılık kulübü üyelerinin "vahşet sergisi" damgasını vurdu. Kentin düşman işgalinden kurtuluşunun 88'inci yıldönümü için Talatpaşa caddesinde tören düzenlendi. Törende Edirne Valisi Gökhan Sözer, 54. Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral ve Belediye Başkanı vatandaşları selamladı.

Tören geçişine okullar, askeri birlikler ve kamu kuruluşlarıyla birlikte bu yıl ilk kez Edirne Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulübü üyeleri de katıldı. Ancak kulüp üyelerinin avladıkları hayvanları sergilemesi 'Bu nasıl bir anlayış' dedirtti. Açık kasa ciplerle geçit törenine katılan eli silahlı avcılar, araçlarının üzerine, avladıkları ayı, domuz, tilkileri sergiledi. Onlarca çocuk da meraklı gözlerle hayvan leşlerini izledi.

Bu arada kortejde bulunan kulüp başkanı Murat Şirmen, avcıların daha önce avladığı bir tavşanı Edirne Valisi Sözer'e hediye etmek istedi. Ancak Sözer, tavşanı kabul etmedi. Tören sırasında Edirne Tatlıcı, Kebap ve Lokantacılar Odası tarafından yöreye özgü tava ciğer ve badem ezmesi ile bazı kuruluşların dağıttığı hediyeler izdihama neden oldu. Törenleri protokol tribününde izleyen CHP Edirne Milletvekili Bilgin Paçarız, Kırkpınar Davul Zurna Ekibi'nin geçişi sırasında gürültüden rahatsız olunca kulaklarını tıkadı. Bu arada geçit töreni sırasında küçük bir kız çocuğu Vali Sözer, Tuğgeneral Demirci ve Başkan Sedefçi'nin bulunduğu protokol tribününe çıkarak bir süre töreni izledi.

3 yorum:

  1. Swotpisces

    aaa, ne saçma ya...

  1. sarkaç

    Zorunlu olduğumuz besin dışında öldürme hakkımız da olmamalı. Ayrıca öldürmenin de bir adabı olmalı. Kasap vitrininde bacaklarından asılmış hayvanları görmemesi için çocuğumu kasap vitrinlerinin önünden geçirmezken bu davranışı kabul etmem imkansız.

  1. agzı bozuk düşmanı

    Merak ediyorum,o hayvanlara bu muameleyi reva gören yaratıkların kendilerine böyle bir iş edilse,acaba ne düşünürler?

Yorum Gönder