CİVCİVLERİN ÇÖPLÜKTEKİ YAŞAMI...

Posted by agzı bozuk düşmanı


BUNU YAPANLAR İNSAN MI ACABA?

CİVCİVLERİN ÇÖPLÜKTE Kİ YAŞAM SAVAŞI
Mudurnu Çöplüğüne atılan binlerce civciv ölüme terk edildi. Çöplükte civciv sesleri yankılanıyor. Henüz yumurtalardan yarı çıkmış civcivler siyah poşetlerle Mudurnu çöplüğüne terk edilmiş.

Civcivleri gören vatandaşlar şaşkınlıklarını saklayamıyor. Ölüme terk edilen civcivlerin neden buraya çöpe atıldığı hakkında kimse bir şey bilmiyor. Son günlerde ilçede faaliyetleri durdurma noktasına gelen bir firmanın kuluçkayı durdurduğu ve bu civcivlerinde buradan atılmış olabileceği belirtiliyor.
Siyah poşetler içersinde atılan binlerce civciv can savaşı veriyor. Doğadaki hayvanlar ise adeta bayram yapıyor.

6 yorum:

  1. hüznün tadı

    İnanamıyorum. Nasıl kıyıyorlar o minik canlara? Zaten ben kuluçka makinasından çıkanlara da üzülüyorum anneleri yok diye. Çocukluğumda anne tavuklar nasılda gururla dolaştırırlardı yavrularını.

  1. agzı bozuk düşmanı

    Çok haklısınız,son derece acı bir durum..

  1. Defne Soysal

    offf offf nasıl bir vicdandır bu?Ey ilahi adalet göster kendini...

  1. agzı bozuk düşmanı

    Sormayın Defne Hanım,bunu yapanlar hayvan diyemiyorum,hayvanlara hakaret oluyor sanki...

  1. Begonvilli Ev

    Sadece üzülmek çözüm değil. Şu adreste bu tür olayları bildirebileceğimiz kurum ve kuruluşlar var. Lütfen bir dilekçe yazıp gözlemlerinizi yazın. Fotoğraf da ekleyin.
    http://www.focusdergisi.com.tr/hayvan_dostlari/00521/

  1. Adsız

    Benim Memleketimde Nasıl Böyle Olaylar Olur =( Bunu yapan kesinlikle mudurnulu değildir. MUdurnuya iş İçin gelmiştir.. Memleketimin Adını KÖtüye çıkarıyorlar. !! =( Allah islah etsin Dicemde Zaten İslah Etti.. Kuluçka Fabrikası Yangı Geçen Sene.. ..Zehra..

Yorum Gönder